NL
FR
EN

Over ons

Bij Bogaert Liquid Solutions staat een team professionals klaar om U te adviseren en om samen met U de beste oplossing voor uw vloer te zoeken.

Ons team

Bestaat uit een hechte groep die sinds jaar en dag samenwerken in ons bedrijf met familiaal karakter. Gedurende de vele jaren sinds de start van ons bedrijf meer dan 25 jaar geleden heeft iedereen veel kunnen leren. Met vallen en opstaan zoals het hoort te zijn. En dit schept dan ook een band waar wij als bedrijf enkel maar tevreden en trots kunnen over zijn. Geen brug te ver, geen uur te laat, wij gaan voor elkaar alsook voor onze klanten echt wel the extra mile!

Onze sterktes

+25 jaar ervaring

Ons bedrijf bestaat reeds meer dan 25 jaar. Gedurende deze tijd hebben wij de nodige kennis en ervaring opgedaan om U voor elk project een passend oplossing aan te bieden.

Veiligheid (VCA*)

Ons bedrijf is volledig VCA gecertificeerd, wij dragen veiligheid hoog in het vaandel.

Service en Flexibiliteit

Of het nu grote of kleine werken zijn, 1m2 of 10.000m2, wij staan steeds paraat om elke klant de beste service te bieden. Wij werken met verschillende teams en kunnen hierdoor alle projecten aan.

Kwaliteit

Wij werken enkel met producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de hoogste eisen en voorzien zijn van de nodige certificaten.

Gecertificeerd

Onze leveranciers beschikken over de nodige certificaten, waaronder ISO 14001/9001, BREEAM, LEED, HACCP,...

Communicatie

Wij voorzien onze eigen mensen die de taal Nederlands/Frans/Engels machtig zijn. Goed communiceren is van essentieel belang om fouten en problemen te vermijden.

Sfeerbeelden

Neem contact met ons op

  • Van nieuwbouwprojecten tot totaalrenovaties
  • Gratis & vrijblijvend advies en prijsofferte