NL
FR
EN

Onze liquid solutions

Vanwege ons groot aanbod van vloersystemen en hun unieke eigenschappen zijn onze vloeroplossingen geschikt voor alle soorten projecten, van renovatie tot nieuwbouw.

Polyurethaan gietvloeren

Duurzame comfortvloer.

Een Polyurethaan gietvloer is een elastisch naadloze vloerbekleding. Gietvloeren combineren een modern en strak uiterlijk met gemak en duur- zaamheid. Deze bekleding is elastischer in vergelijking met de hardheid van epoxy en is dus beter bestand tegen scheuren vanuit de ondergrond.

Epoxy gietvloeren

Oersterke industrievloer.

De epoxy gietvloer is ontwikkeld voor de industrie en is daarvoor ook aangeraden. Een epoxy gietvloer is zeer hard, ze beschikt over een grotere druksterkte dan beton (65N/mm²).
Dit vloersysteem is ontwikkeld als bescherming van de ondervloer voor chemische belasting door zuren, olie en mechanische belasting door heftrucks, transpalletten, …

Acrylaat gietvloeren

Supersnelle slijtvaste vloeroplossing.

De acrylaat gietvloer beschikt over gelijkaardige eigenschappen als de epoxy gietvloer maar met enkele duidelijke verschillen. Het volledige systeem kan in 1 dag geplaatst worden en kan 2 uur na het plaatsen van de laatste laag in gebruik genomen worden.

Hybride Polyurethaan-cementvloeren

Hoog zuur – en thermoschock bestendig.

Dit hybride vloersysteem is samen- gesteld uit een polyurethaanhars en cement. Deze bekleding is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen extreme bedrijfstemperaturen gaande van -40 °C tot +140 °C, ook beschikt deze vloer over een hoge bestendigheid tegen zuren. Binnen de kunstharsvloeren is deze coating ook het meest slijtvast.

Epoxy mortelvloeren

Het vloersysteem voor zware belastingen.

Een epoxy mortelvloer is een naadloos waterdamp-doorlatend vloersysteem dat wordt aangebracht met truweel of vlindermachine. Dit systeem heeft tov een epoxy gietvloer toch enkele duidelijke verschillen zoals laagdikte, kleurkeuze en verwerking.

Cementgebonden gietvloeren

Egalisatie en renovatie.

De cementgebonden gietvloer is een verpompbaar, zelfnivellerend, damp doorlatend, cementgebonden vloersysteem dat eenvoudig uitgestreken kan worden. Het is een gemengd droog poeder waaraan enkel water moet worden toegevoegd voor gebruik.

Verfcoatings

Creative oplossingen.

Wij plaatsen verfcoatings op basis van polyurethaan, epoxy en acrylaat. Deze systemen kunnen in één geheel geplaatst worden op zowel vloer als muur. Het gekozen materiaal en de afwerking hangt af van het project.

Park Deck System

Een hoog elastisch & ondoorlatend systeem voor zwaar verkeer.

Matacryl is ontworpen als een gemakkelijk aan te brengen bijzonder elastisch, vloeibaar en ondoorlatend membraan. Het is een flexibel scheur overbruggend membraan dat ook bij temperaturen tot –20°C deze eigenschappen behoudt.

Plinten en stootranden

Afwerking die tegen een stootje kan.

De plinten en stootranden worden geplaatst en afgewerkt met hetzelfde product als het vloersysteem. Deze kunnen zowel in een rechte als in een holle hoek verkregen worden en zijn volledig naadloos.

Trapbekleding

Trek de moderne vloerafwerking door over uw trap.

Wij bekleden en werken de trappen af met dezelfde producten als het gekozen vloersysteem.

Logo’s en markeringen

Logo

Voor het imponeren van klanten en om uw bedrijf extra in de verf te zetten kunnen wij uw bedrijfslogo verwerken in ons vloersysteem, in elke kleur en elke grootte.

Markeringen

Voor het markeren en signaleren van bepaalde zones ter verduidelijking of ter beveiliging.

Signalisatie

• looppaden
• becijfering
• verkeerstekens
• ...

Neem contact met ons op

  • Van nieuwbouwprojecten tot totaalrenovaties
  • Gratis & vrijblijvend advies en prijsofferte