Industrieel

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is ontwikkeld voor de industrie en is zeer hard, deze gietvloer beschikt over een grotere druksterkte dan beton (65N/mm²).
Dit vloersysteem is ontwikkeld als bescherming van de ondervloer voor chemische belasting door zuren, olie en mechanische belasting door heftrucks, transpalletten, …

Antistatische epoxy gietvloer

Zelfde eigenschappen naar mechanische en chemische weerstand toe als een gewone epoxy gietvloer maar met bijkomende geleidende eigenschappen. Dit systeem wordt dus toegepast op plaatsen waar statische elektriciteit niet toegelaten is.

Acrylaat gietvloer

Dit supersnel drogend vloersysteem beschikt over heel sterke chemische en mechanische eigenschappen. Het volledige systeem kan in 1 dag geplaatst worden en kan 2 uur na het plaatsen van de laatste laag in gebruik genomen worden.

Polyurethaan-cementvloer

Dit systeem is ontwikkeld om te weerstaan aan hoge thermische schokken en constante belastingen. Deze vloer wordt dus vooral toegepast in de levensmiddelenindustrie, in natte en droge procesgebieden, vries- en koelcellen.

Cementgebonden gietvloer

De cementgebonden gietvloer is een verpompbaar, zelfnivellerend, damp-doorlatend cementgebonden vloersysteem dat eenvoudig uitgestreken kan worden. 

Cleanroom gietvloer

Wij hebben verschillende soorten gietvloeren geschikt voor toepassing in de cleanroom, de voornaamste zijn epoxy of polyurethaan gebonden. Afhankelijk van de vereiste certificaten wordt een systeem voorgesteld.

Verfcoating systeem

Wij plaatsen verfcoatings op basis van polyurethaan, epoxy en acrylaat. Deze systemen kunnen in één geheel geplaatst worden op zowel vloer als muur. Het gekozen materiaal en de afwerking hangt af van het project.

Supervlakke vloeren

Met ons eigen speciaal ontwikkelde systeem gaan wij tussen stellingen in de vloer uitvlakken tot op 1mm nauwkeurig.

Epoxy mortelvloer

Dit systeem wordt ook wel troffelvloer genoemd. Deze vloer is een naadloos waterdamp-doorlatend systeem dat wordt aangebracht met truweel of vlindermachine. Dit systeem heeft tov een epoxy gietvloer beter eigenschappen naar mechanische sterkte toe.

Parking gietvloeren

Onze vloersystemen bestaande uit epoxy, polyurethaan, of sneldrogende acrylaat zijn een vaste waarde binnen deze sector. Meerdere grote referenties getuigen van onze kwaliteit en afwerking.

Plinten en stootranden

Voor de beste naadloze bescherming van Uw wanden of panelen. De plinten en stootranden worden geplaatst en afgewerkt met hetzelfde product als het vloersysteem. Deze kunnen zowel in een rechte als in een holle hoek verkregen worden.

Voegherstellingen 

Wij kunnen U verschillende systemen aanbieden voor het herstellen van al voegproblemen.

Elastische dakbekledingen

De naadloze eigenschappen van de van onze systemen gecombineerd met onze professionaliteit en ervaring garanderen U de beste waterdichte afwerkingen.

Betonherstellingen

Wij hebben een team dat enkel en alleen gespecialiseerd is in betonherstellingen zowel binnen als buiten